Ocobar – De oerknal van de rock-‘n-rol

zaterdag 3 februari 2018 20:00 - 22:30
Deuren open
00:00 - 00:00
Locatie
Theater De Tuin
Genre
Muziek-populair
Beschrijving

Try-out

Het is 1954. In de Sun Studio van Sam Phillips in Memphis nemen Elvis Presley, Johnny Cash, Roy Orbison en Jerry Lee Lewis hun eerste platen op. Zij luiden een nieuw tijdperk in. Het begin van de rock-'n-roll. De mannen van Ocobar nemen je mee naar de oorsprong van de rock-'n-roll. Naar Memphis. Daar is de Sun Studio. Hier is het begonnen. Hier heeft de oerknal ooit geklonken. Hier nam Elvis zijn eerste nummers op.

Met behulp van live muziek (nummers als That's All Right, Mamavan Elvis, Blue Suede Shoes van Carl Perkins,I Walk The Line van Johnny Cash,Great Balls Of Fire van Jerry Lee Lewis en Ooby Dooby van Roy Orbison), sterke verhalen en prachtige beelden neemt Ocobar het publiek mee op deze fascinerende reis naar de oerknal van de rock-'n-roll. Ocobar was de huisband van het legendarische sportprogramma Holland Sport.
De formatie reisde samen met Wilfried de Jong langs de theaters met de voorstellingen Man & Fietsen Non Stop New York. Daarnaast speelde de band in een aantal voorstellingen van Freek de Jonge, waaronder Van A naar Zen met Ricky Koole en Leo Blokhuis in Buitenstaanders en New Orleans. Ocobar bestaat uit
Cok van Vuuren, gitaren
Rob Wijtman, drums en shuitar
Bart Wijtman, bas en piano.

 


Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden